Physician Assistant

Sinds juni 2016 is Rosanne van den Dungen - Roelofsen werkzaam als Physician Assistant (PA) bij SolviMáx. Rosanne is in 2007 begonnen als operatieassistent en vervolgens in 2011 gestart met de opleiding tot Master Physician Assistant (MPA) bij de Hogeschool InHolland Amsterdam. Het praktijkgedeelte heeft zij afgerond bij neurochirurgie in MC Slotervaart. Na afronding van de opleiding in 2014 heeft Rosanne nog een aantal jaar als Physician Assistant bij de neurochirurgie gewerkt. Bij SolviMáx is zij speciaal aangenomen om patiënten te begeleiden die buikwand- (ACNES) of liespijnproblemen hebben.

Physician Assistant ACNES Buikpijn Liespijn

Wat doet een PA?

De PA is een medisch zorgprofessional die op een zelfstandige en structurele wijze medische taken overneemt van een medisch specialist. De PA werkt binnen het medisch domein samen met medische specialisten / huisartsen en heeft de zelfstandige bevoegdheid voor een aantal voorbehouden handelingen. Een PA beschikt over brede medische kennis en vaardigheden en handelt binnen het specialisme waarin zij werkzaam is op het niveau van de basisarts. Doordat artsen een groot aantal taken aan de PA kunnen delegeren, krijgen zij meer tijd voor de complexere patiëntenzorg.

Spreekuren

Rosanne heeft net als de chirurgen spreekuren voor nieuwe en controlepatiënten. Ze is daarnaast bevoegd om patiënten te behandelen met een injectie. Zij heeft hiervoor zelfs een prikspreekuur opgezet, zodat alle patiënten die een injectie nodig hebben deze kunnen krijgen wanneer dit nodig is. Rosanne heeft te allen tijde de mogelijkheid te overleggen met een specialist van de SolviMáx indien zij dit nodig acht.

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Liespijn
(040) 888 85 51

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag
08.30 uur tot 17.00 uur

Routebeschrijving